THE 2-MINUTE RULE FOR تخریب ساختمان در تهران

The 2-Minute Rule for تخریب ساختمان در تهران

The 2-Minute Rule for تخریب ساختمان در تهران

Blog Article

البته این مشکلات به مرور حل شده و از آنجایی که روند صدور پروانه ساختمانی سیستمی شده است، سرعت نیز بالا رفته!

لازم می‌دانم با تشکر از فعالیت چندروزهٔ مسئولان دولت، پیگیری و جدیت کامل در این‌باره را مطالبه نماییم. به مصیبت‌دیدگان حادثه تسلیت عرض می‌کنم و برای آنان صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.[۹۸]

↑ «افزایش قربانیان حادثه متروپل به ۱۶ نفر». جام‌جم آنلاین. ۴ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

در ۲۳ شهریور ۱۴۰۱، بخش‌هایی از سازه باقیمانده ساختمان متروپل فروریخت. دو روز بعد، در ۲۵ شهریور ۱۴۰۱، اعلام شد که جسد کارگری که زیر آوار گرفتار شده و جان باخته بود پیدا شده است.

فقط باید توجه داشت که تیرآهن را تا حد امکان سالم درآورد زیرا بعداً به عنوان سازه نگهبان از آن استفاده کنیم و یا به صورت ضایعات بفروشید. برای سالم در آوردن تیرآهن ها بهتر است از دستگاه هوا برش استفاده کنیم.

ایرنا روز شنبه ۱ مرداد ۱۴۰۱ گزارش کرد که مجید عبدالباقی، برادر حسین عبدالباقی، در آبادان مورد سوءقصد مسلحانه قرار گرفت و کشته شد.[۱۱۶][۱۱۷] در کمتر از ۲۴ ساعت فرمانده انتظامی آبادان اعلام کرد پنج نفر به اتهام تیراندازی و قتل وی بازداشت شدند اما کاربران شبکه‌های اجتماعی دربارهٔ این قتل تردیدهایی ابراز کردند.

لحظه فروریزش ساختمان متروپل از دید دوربین‌های مداربسته[۱۴]

حمیدرضا صارمی گفت: یکی ساختمان در تهران از این اقدامات، صدور پروانه شهرسازی است که کاملاً در اختیار شهرداری می باشد و تمام الزامات و متغیرهای آن در اختیار مجموعه مدیریت شهری است. به همین دلیل می توان آن را در کمتر از یک ماه صادر کرد.

ولی ساختمان هایی که در داخل بافت فرسوده شهری قرار دارن، از لحاظ امنیت تخریب ساختمان ملاحظات خاصی دارند و همچنین رفت و آمد و انتقال ماشین آلات سنگین به همچین مناطقی سخت و دشواره.

ساعت ۱۴:۳۰: به گزارش خبرگزاری صداوسیما تا این ساعت ۲ فوتی و نجات ۱۶ مصدوم از زیر آوار بیرون آورده شدند.

۱ شرح حادثه تغییر وضعیت زیربخش‌های شرح حادثه ۱.۱ گاه‌شمار ۱.۱.۱ چهارشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۲ پنجشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۳ جمعه ۱۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۴ شنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۵ دوشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ ۱.۱.۶ چهارشنبه ۲۳ شهریور ۱۴۰۱ ۱.۱.۷ چهارشنبه ۴ آبان ۱۴۰۱ ۱.۱.۸ چهارشنبه ۷ دی ۱۴۰۱ ۲ علت حادثه ۳ ارتباط برادرزاده علی شمخانی با عبدالباقی ۴ ابهام در سرنوشت مالک و پیمانکار ۵ سپردن پروژه تخریب به قرارگاه خاتم‌الانبیاء و ریزش‌های مجدد ۶ محاکمهٔ عاملان ۷ خسارت‌ها تغییر وضعیت زیربخش‌های خسارت‌ها ۷.

با توجه به تجربه ما در تخریب ساختمان ، احتمالاً دو روز کاری برای تخریب و حمل نخاله به زمان نیاز داریم.

↑ «علت لغو اعزام هوایی آتش نشانان به آبادان». خبرگزاری باشگاه خبرنگاران. ۳ خرداد ۱۴۰۱. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۶-۰۱.

چه کسانی آجیل فروشی عبدالباقی را آتش زدند؟». همشهری آنلاین. ۲۰۲۲-۰۵-۲۷. دریافت‌شده در ۲۰۲۲-۰۵-۲۷.

Report this page